Nyheter

Information med anledning av Coronaviruset (COVID-19)

På Nordemo Fastighetsförvaltning AB följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att undvika smittspridning av Coronaviruset/Covid-19. Vi håller oss löpande informerade och uppdaterar vid behov våra riktlinjer som omfattar såväl våra medarbetare som samarbetspartners och hyresgäster. Läs mer på https://www.folkhalsomyndigheten.se/ Våra kunder och medarbetares säkerhet har högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av

Läs mer

Inställt informationsmöte Vinkasten 2

Nordemo Fastigheter AB har beslutat att ställa in informationsmötet den 17 mars angående planerad stamrenovering på Persikogatan 2-12 i Hässelby. Anledningen är den senaste tidens Coronavirus-spridning och tillhörande hälsorisker. Ny kallelse till informationsmöte kommer när riskläget har normaliserats.

Läs mer

TV-utbudet i Com Hem-anslutna fastigheter blir helt digitalt.

Nu moderniseras tv-erbjudandet till 1,6 miljoner Com Hem-hushåll i Sverige. Den 26 maj går Com Hem över till att sända tv-kanaler helt digitalt och de analoga kanalerna (inkl. FM-radio via tv-uttaget) utgår. För berörda hyresgäster innebär det en tv-upplevelse med skarpare bild och ljud, samt möjlighet att se abonnemangsfria kanaler inom hela EU. Se mer

Läs mer

Förändring felanmälan Stockholm

Efter årsskiftet kommer länken för felanmälan Stockholm tas bort och alla ärenden hänvisas till den länk som är kvar. För att kunna göra felanmälan behövs det personliga inloggningsuppgifter. Kontakta oss för att få dessa uppgifter, antingen via mail eller telefon. Med fördel kan ni använda denna länk redan nu.

Läs mer

Betala via E-faktura

Nu kan alla hyresgäster som önskar betala hyra via E-faktura ansöka om detta via sin Internetbank. Oavsett vilket bolag man är hyresgäst i är det Nordemo Fastighetsförvaltning AB man ansöker om detta.

Läs mer

GDPR-Personuppgiftpolicy

Den 25 maj börjar den nya dataskyddsförordningen GDPR att gälla i EU. För oss är det viktigt att du som hyresgäst känner dig trygg med hur vi samlar in och hanterar dina personuppgifter. Läs mer om vår personuppgiftpolicy under fliken dokument.

Läs mer

Autogiro via Internetbanken

Nu kan även hyresgäster boende hos Blicon anmäla sig till Autogiro. Detta gör man direkt via sin Internetbank, man behöver således inte kontakta oss för en blankett. Även övriga hyresgäster hos Nordemo kan nu anmäla sig till Autogiro via sin Internetbank. Tänk på att Autogiro har gått igång först när du erhållit en Autogirospecifikation vid

Läs mer

Kan jag ställa barnvagnen i trapphuset?

Svar: Nej, trapphuset är en utrymningsväg och måste hållas helt rent från barnvagnar, rullatorer, cyklar och dylikt.

Läs mer

Finns det förrådsutrymme att hyra?

Svar: Det kan finnas, kontakta förvaltningskontoret för information om just din fastighet.

Läs mer

Har ni Autogiro eller E-faktura?

Svar: Vi kan numera erbjuda både Autogiro och E-faktura. De ansöks via din Internetbank, för Autogiro gäller att man söker efter sin hyresvärds namn (framgår av hyresavin), För E-faktura gäller att man söker efter Nordemo Fastighetsförvaltning AB.

Läs mer